Underbara dag :)

Idag började dagen med att Noel valde att ta en väldigt lång sov morgon :) fick tillslut väcka honom. Efter 10 minuters försök till att få sömntuttan till att vakna till liv så var klockan redan 8.45 :O

Vi skulle vart på dagis 9.00.
Men kan väl säga att de var vi inte ;) klockan var närmare 9.30 innan vi kom dit. Noel va trött och inte riktigt så med görlig :)

Efter ja lämnat prinsen på dagis åkte ja vidare till Elin o Izabell för en kopp kaffe o en hel del surr ;)

Åkte hem och började greja med lite allt möjligt :) startade en maskin tvätt, startade diskmaskinen, plockade iordning på alla dessa leksaker, plockade fram ytterligare lite mer julsaker, började även med ett nytt litet projekt ;) nu hade ja tänkt att göra egna mysiga ljuslyktor att hänga upp i fönstren. Men var tvungen att köpa lite grejer så fick avbryta för att åka och handla.
Så när Patrik kom hem drog vi iväg för lite shopping :)

Hem och plockade upp de som vi hade handlar, lagade mat och efter maten tog vi på oss arbetar kläderna och åkte bort till lagret. Där Patrik bygger på våran badtunna och ja började med ytterligare ett projekt som ja länge har velat göra.
Så nu står de 4 nästan färdiga fågelholkar klara för att börja målas. Men först måste limmet såklart torka ;)
Sen så.

Mitt i allt byggande ringde dom från jobbet å ville att ja skulle komma o jobba för dom i morgon :)

De är så underbart att dom ringer o vill att ja ska jobba :) så nu jobbar ja i morgon, fredag,lördag och förmodligen oxå söndag :O

Så efter en händelserik dag tar ja nu kväll, de blir att lägga sig snart.

Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0