God morgon Lördag :)

Här har vi startat dagen för länge sen :)
Halv 8 var klockan när lille man vill starta dagen.

Så dagen började med lite barnprograms tittande i sovrummet, sedan ner för att försöka få någon värme i huset. De var -17.5 ute och 16 grader inne när vi kom ner. Men efter 1 timmes eldning i kaminen så hade de redan ökat till 20 grader. Så nu är de varmt och skönt igen ;)

Vi njöt av en god lördags frukost som bestod av kokta ägg, stekt bacon, stekta köttbullar, stekt prinskorv, kaffe och leverpastej smörgås med gurka. Mmm
Inte dumt att starta dagen med en rejäl frukost.

Så snart lille man vaknar ska vi bege oss upp till familjen Jonsson/ Hilden. Ja ska åter igen leka frisör :) idag är de mamma Hella som ska bli snygger :)

Igår förresten firade vi Noels farfar Jörgen som fyllde 57 år och vi firade även pappa Patrik som egentligen inte fyller förrens i morgon, han fyller hela 26 år. Eftersom de är så svårt att lyckas samla alla samtidigt så passade vi även på att fira Noel oxå :) fast inte så mycke såklart för de ska vi göra på hans "riktiga" födelsedag :)

Så de blev 84 års kalas igår för 3 generationer ;)

Av faster Ramona & Andreas fick Noel lite kläder, en liten ankfamilj som går på led och så spelar den när man drar i snöret :) och så fick han en brio kub med klossar. Ni vet säker vad ja menar ;)

Trevlig lördag alla där ute :)


Dåligt uppdaterat... Igen!!

Igår hade vi en febrig liten grabb här hemma. Han va precis utslagen hela dagen. De är verkligen inte likt honom att sitta still, han sov 7 gånger igår!!! Ofattbart hur febern kan på verka oss.

Men ja tror faktiskt att han börjar bli bättre. Idag har han ätit lite bättre än igår och idag har han lekt och busat som vanligt iaf.

Grabben sover förtillfället så de är väl dags att plocka o greja lite med hemmet :)

Hörs senare.


Utslagen hjälte <3

Vi ligger i soffan och slö kollar på Disney Chanel. Noel är glödhet och precis utslagen. Men vi får hoppas att alvedonen snart gör verkan.


RSS 2.0