Vart är julkänslan?

Pratade precis med min mamma i telefon, faan va ja längtar till snö och kyla. Mamma bor ca 70mil norrut ifrån mig.

Och dom har iaf minus grader och lite snö, men här i Östergötland äre just för tillfället +5 och inte ens regn :/ ja är en person som verkligen älskar julen och allt som har med den att göra :) men när inte jul känslan finns så äre inte roligt att pynta, slå in julklappar, baka mm.


Imorgon äre juh 1 december :( och då börjar året julkalender som ja ska försöka följa :) har inte sett julkalendern på säkert 10-12 år.

Men eftersom ja har barn nu (han bryr sig nog inte om julkalendern ändå men men) så tänkte ja verkligen försöka att följa den och få en mysig morgon stund :) vi får se hur pigg mamman i huset är imorgonbiti kl 7.00 haha :)

Lite yrt inlägg men de bjuder ja på :)

Puss & Kram på er.


Busen är i farten igen :)

Nu är Noel precis överallt igen :) ens stunden ska vi pussar och andra stunden ska de busas ;)


Barnprogram

Japp här sitter ja och kollar på barnprogram :) Noel somnade i min famn när vi kollade på pingvinerna från Madagaskar :) de är så mysigt att ha honom nära <3 men de är inte så ofta som han vill sitta stilla och mysa längre, han vill hellre vara överallt och där han inte får vara :) så man får helt enkelt passa på att mysa innan han ska sova för då blir han så himla go min lilla prins :) då vill han pussas och gosa massor <3


Onsdag den 30/11-2011

Då har halva veckan gått, de är otroligt hur fort tiden verkligen springer i väg! Ja tycker inte att ja hinner med något som man hade tänkt sig :/ men men. Idag är de alltså sista november, imorgon börjar ner räkningen till jul afton :) ja vet! Ja är som ett litet barn :) men någon riktig jul känsla har ja inte fått :( här lyser solen och de är nästan +8. Vart är snön och kylan egentligen?? Hoppas att den kommer snart, för då ökar jul känslorna en aning :) Nee nu ska ja kolla lite på tv:n innan maten ska intas :) puss och kram så länge :)


Provar att telefon blogga :)

Japp då ska ja försöka att telefon blogga lite :) de kanske blir att man bloggar mer när man har möjlighet att höra de ifrån telefonen istället för datorn som man inte alltid orkar dra fram, lägga in bilder på osv :) så vi ger de ett försök får vi se:) puss & kram


RSS 2.0