20110831

Börjar med att gratulera min svärmor som idag skulle ha fyllt år! Ett jätte grattis Eva på din födelsedag, hoppas att du får en super fin dag i himlen <3 Idag är de den 30-sista som Eva alltid sa när hon var liten när någon frågade henne när hon fyllde =)

Så idag ska familjen Söderberg/Fridh Johansson åka bort till kyrkogården och hälsa på Farmor Eva och lämna fina blommor. Noel ska för första gången få åka till farmor och hälsa på henne. (Hoppas att hon kan känna våran närvaro)

De är fortfarande jobbigt de här med kyrkogårdar tycker ja. Jag får en stor klump i magen och känner mig inte alls tillfreds, många tycker att de är fint och harmoniskt att vara på en kyrkogård men ja kan tyvärr inte hålla med om de. =( de har varit på tok för många begravningar för våran del.

De vart inte lättare när man nu har fått barn och tänker på döden i stort sätt varje dag. Jag har alltid varit jätte rädd för döden men när Noel kom så vart de ÄNNU värre kan ja lova!! Usch ja mår jätte dåligt av bara tanken. USCH!!

Döden är inte rättvis på något sätt alls. Eva hade så mycke kvar att få uppleva här i livet!! :(
De är nu 4½ år sedan men de känns fortfarande lustigt! 

De sägs att barn har ett sjätte sinne så på ett vis hoppas ja att Noel någon gång kan få känna Evas värme och glädje <3 Vi vet att Eva hade velat träffa Noel, sitt första barnbarn. Usch de är jätte jobbigt verkligen.

Inte nog med detta så skulle min mormor fyllt år den 3 sep, men togs även hon utav den förbannade jävla cansern förra sommaren, Vi han inte berätta för henne att hon skulle ha blivit gammelmormor igen.

Men lite glädje i allt annat jävelskap är att min lille bror blir 18 år den 3 sep oxå och även Noels faster Ramona fyller 29år den 4 sep. Vi får inte glömma bort Noels kompis Meja som blir 1 år den 3 sep. 2 tråkigheter och 3 roligheter.


Nog om detta =) Nu ska ja umgås lite med Morfar Micke som är här och hälsar på och även Ramona kom en sväng, så hej så länge =)


Nu är ja tillbaka igen =)

Hejsan!

Nu var de ett bra tagsen ja skrev här, men hoppas att ja kommer kunna skriva av mig lite. =)

Anledningen till att ja inte har skrivit på ett tag är för att folk inte kan låta mina bilder vara ifred så ja kommer inte lägga upp fler bilder här förens ja själv känner för de!!

Mitt liv som mamma är underbart! Ja kan inte tänka mig ett liv utan min fina prins. Han är mitt allt =) <3

Så nu vet ni att vi lever iallafall :)

RSS 2.0