Morgon dagen :)

I morgon vankas de jobb igen :) de är verkligen skit roligt att få jobba lite. Allt är så himla nytt för mig men de ska nog gå bra :) men ja är riktigt nervös och spänd inför morgon dagen :)

Annars idag har ja vart hos Hella o barna på kaffe och surr på förmiddagen, sen åkte ja vidare in till Mjölby för att handla lite mat och andra bra och ha saker. Hem och kasta in varorna, upp till dagis för att hämta prinsen. Men han hade nog gärna stannat en stund till :)
Väl hemma vart de lek o bus som i vanlig ordning :)

Lite hemma fix så som bädda rent i sängarna, tvätta några maskiner med tvätt, startat diskmaskinen, plockat ur den rena disken, dammsugit m.m

Sen vart de lite mamma son mys i soffan framför filmen bilar. Super mysig <3

Klockan sprang iväg och de vart kväll och nattning för Noels del, medans ja hoppa in i duschen och fick egen tid i soffan framför tv:n.

Önska mig lycka till morgon så tar ja kväll/natt om en lite stund.

Puss o kram


2012-10-30

Noel somnade som sagt redan vid 17.30 igår kväll och han sov ända fram till 07.40 i morse :O

Snacka om trött kille :)

Nu är Noel på dagis och mamma Emelie fortsatte till grannen lite längre ner på gatan :) för lite kaffe och surr :)

Nu kom Ela förbi en sväng oxå. Nu är de hög tid att vara lite social igen :)

Puss o hej


Trötters pöjk <3

Efter dagis gick vi hem till Hella o barna för lite kaffe för oss vuxna och bus för de små :) var där till 16.30 ungefär sen åkte vi hem Noel o ja.

Väl hemma vart Noel jätte trött och gnällig :/ skulle inte alls äta mat, skulle inte alls ta av sig kläderna m.m

Efter en del tårar och ett utbrott från liten så somna han i soffan. Lite väl sent för vila men de går inte tyvärr inte hålla honom vaken till lägg dags och inte heller lägga honom för natten vid 17.30 :/ så de blir nog en lång kväll för mig med en pigg Noel sen. Men men. De är juh inte hela världen :)

Han vart helt slut av allt busande både på dagis och med Milan o Nellie :)


Musik <3

Gud va glad man kan bli av lite musik alltså. Vet inte vad ja skulle göra utan musiken :)

Nu när barnet är på dagis och karln precis har åkt till jobbet så passar ja på att poppa järnet ;) de är SÅ underbart att känna tycket från högtalarna verkligen slå i bröstet :) hoppa omkring som en dåre här i huset. De gör verkligen mig glad <3

För tillfället strömmar stiftelsens underbara låtar genom högtalarna <3
Ja kan inte få nog liksom :)
Om och om igen hela dagarna och gärna så högt de bara går att spela <3

Nu är ja riktigt laddad med ny energi kan ja lova er :) hahaha


Uppfriskande promenad

Noel o ja vart rastlösa så vi kläde på oss o tog med vagnen och gick på en uppfriskande promenad. De händer väldigt sällan att Noel vill sitta i vagnen under en promenad. Men idag var de absolut inga problem.

När vi kom hem igen så vart de bus på trädgården och Noel skulle så klart gunga en stund oxå :) han älskar verkligen att vara ute. De går knappt att få med honom in igen.
Men när mörkret smög sig på och vi knappast såg något så gick vi in. Mot Noels vilja såklart ;)


Söndags mys <3

Här hemma sitter Noel & ja och myser framför tv:n. Just nu vissas bröderna lejon hjärta. En gammal klassiker om ni frågar mig :)

Kallt är de oxå :) termometern visade -7,8 när vi vaknade till liv vid 7.30. Så vi tände upp en mysig brasa och åt en härlig söndags frukost.

Annars idag har vi inget planerat, skönt i bland de oxå. Men förhoppningsvis så blir de att plocka lite i hemmet och även ta fram lite vinterkläder. Och samtidigt plocka bort sommar/höst kläderna.


Äntligen :)

Fick ja en ny uppdatering till blogg appen. Ja har inte kunnat logga in på bloggen via telefonen på ja vet inte hur länge :) men nu äntligen funkade de igen.

De har juh hänt en hel del sen ja skrev sist men de orkar ja absolut inte skriva om :) så vi får helt enkelt börja om från början istället :)

Bara lite kort om de som har hänt i vårdat liv på sista tiden:

• Noel trivs som fisken i vattnet hos dagmamman. Super skönt.

• Noel har kommit in i en riktigt jobbig trots period. Vilket inte är så roligt eller trevligt alla dagar. Men de funkar iaf. De måste de juh bara göra ;)

• Noel är även både högt och lågt. Han är inte rädd för något verkligen. Utforskar precis allt :) och de slutar oftast i skrap sår, blå märken, bulor och några tårar.

• Jag har varit på intro. I köket på hemmet i Boxholm. Vilket verkligen var jätte roligt. Har juh ingen tidigare erfarenhet eller utbildning inom kök men som sagt de var verkligen jätte roligt att få prova på något nytt. Så nu är ja uppskriven som vikarie. Får se om de kan leda till något :)

• Ja kämpar fortfarande på med vikten :)
Nu är ja åtminstone 20kg lättare :)

• Hus renoveringen är fortfarande inte färdig men de liknar iaf ett hus nu :) lite fin lirr och lampor kvar på utsidan bara sen får vi fortsätta inom hus igen.

Nee nu ska ja göra lite nytta innan prinsen ska hoppa i säng. Hörs senare :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2304929/images/2012/pic_508c0934e087c33776cc6dc4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2304929/images/2012/pic_508c0934e087c33776cc6dc4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2304929/images/2012/pic_508c0934e087c33776cc6dc4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2304929/images/2012/pic_508c0934e087c33776cc6dc4.jpg" class="image">


RSS 2.0