2012-11-24

Tjosan :)

Nu har ja varit så där dålig på att blogga igen :) sorry. Men de är inte bara p.g.a mig och min lathet utan även p.g.a att blogg appen på telefonen strular IGEN!!

Usch så tråkigt de är, när man väl har något att skriva om så funkar de inte.
Men men. Nu får vi se hur länge de funkar denna gång :)

Kan väl börja med att berätta att vi har varit på mini "semester" hemma hos min mamma i några dagar. Semester är egentligen helt fel ord i detta sammanhang :) för varje gång vi åker upp till norr så äre tusen saker planerade och så mycket man vill hinna med. O dagarna springer verkligen iväg.

Men lite kort om Norrlands resan iaf.
Hela familjen samlades och gjorde egen hemma gjord julkorv för första gången i våra liv. Vi hann med ett bio besök, något som händer Max 1 gång per år ungefär :) man får juh passa på medans mormor o morfar kan vara barnvakt :) vi tittade på hypnotisören tillsammans med min syster Mirelle o hennes sambo Tomas.
Vi hann även med en tripp till badhuset hela familjen. Noel, Stèphanie o ja hade en liten pyssel kväll och gjorde super fina ljuslyktor. De blev även en shopping runda på Birsta City med Freddy.
Och mitt upp i allt så lyckades både Noel, Patrik o ja bli tok förkylda. Nu äre bara ja som fortfarande är lite krasslig :( men ja är på bättringsvägen iaf.

Man träffas juh inte så ofta när man bor 70 mil ifrån varandra. Så de blir ganska stojigt o stimmigt den tiden som allt ska hinnas med på :)

Annars då? Joo i torsdags skulle vi egentligen lämnat in bilen på om lackering men dom ringde återbud och berättade att våran nya bagarslucka(?) hade blivit restnoterad så nu får vi vänta några dagar till innan vi kan lämna in den och få den fin :)

Ja har även fått några dagar att jobba vilket känna för jäkla bra ;) skönt att få jobba lite :)

Igår började Patrik greja lite smått med badtunnan som egentligen skulle vart klar tidigare i höstas :) men kanske hinner få iordning på den till julafton så att man kan ta sig ett dopp ;)
O idag började ja o Noel lite smått att plocka fram julen :O
Ja kunde inte hålla mig längre. Så ljusstakar och stjärnorna åkte upp i fönstren idag.

I morgon får vi se om ja börjar att sätta upp utebelysningen. Iaf på lerandan.
Och kanske att Noel o ja bakar årets första lussekatter. Vi får se om orken/lusten finns där imorgon.

Nu ska ja slö glo lite på tv:n innan de blir läggdags :)
Trevlig lördag alla där ute <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2304929/images/2012/pic_50b145cfddf2b31b90001ca4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2304929/images/2012/pic_50b145cfddf2b31b90001ca4.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0