1 November 2012

Då har vi precis klivit in i November månad. Bara en månad kvart tills vi får börja öppna julkalendern ;) mysigt.

De är inte heller så långt kvar tills de är första advent, å vad ja längtar tills vi får börja plocka fram julen. Julen ligger mig verkligen varmt om hjärtat.

Den absolut bästa tiden på året, snön som ligger så underbar på backen, snö flingorna som yr i luften, varm och mysig brasa tänd, dofterna från både glögg, grann, jul godis, clementiner och apelsiner. Mys ljus tända lite här och där, alla julklappar och underbar jul musik <3 å ja blir precis varm i kroppen när ja tänker på att snart få börja med allt.

Nog om julen just nu :) för än är den inte riktigt här. Ute är de mörkt o trist, plus grader med mycke blåst och regn. :)
Men snart så ;)

Jobbade juh igår och de gick toppen tycker ja nog allt. Blir så stressad när ja ska göra något nytt och främmande. Rädd för att göra fel och misstag.

Direkt efter jobbet skyndade ja mig hem för att byta av karln som skulle åka till sitt jobb. Noel o ja tog på oss kläder och gick ut på en promenad. Noel somnade i vagnen efter bara några få minuter så då passade ja på att gå en lite längre sträcka som tyvärr inte händer så ofta p.g.a att lille man inte vill sitta kvar eller bråkar så vi får gå hem.
Men igår gick de kanon :) skönt med frisk luft i lungorna och att få rasta benen lite gran :)


Nu äre dags att börja med kvällsmaten och förbereda Noel för sängen. Riktigt trött killen här hemma idag igen :)
Dagis tar på krafterna <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0